A múltkori témajavaslatok között szerepelt, hogy beszéljünk arról, vannak-e dolgok, amelyeket csak szeretővel vagy alkalmi partnerrel éltünk meg (elsősorban a szexben), illetve van-e olyasmi, amit csak odahaza csinálunk az ágyban (esetleg egyéb helyeken), és szeretővel soha? Erre a kérdésre biztosan nem létezik általános válasz...



Régebben, amikor még bevett szokás volt, hogy a feleséget elsősorban családanyának (másképp: szülő- és gondoskodógépnek) tekintették, és az álszentség nevében bizonyos szexuális tevékenységeket a státuszához méltatlannak ítéltek meg (nehogy már élvezzen is valamit az egészből), az orális szex (gondolok itt a szopásra) például biztos nem szerepelt az étlapon odahaza, míg a férfiak elvárták a prostiktól vagy a szeretőiktől, hogy ilyen örömökben is részesítsék őket.

Ami a nőknek nyújtott orális szexet illeti, az ilyen körülmények között nagyon ritka lehetett - amíg a férfi élvezete az egyetlen szempont, addig csak azok vetemednek ilyesmire, akik nagyon odavannak érte, és talán csak külön használatú szerető (kitartott nő) esetében, mert azt kötve hiszem, hogy bárki szívesen nyalna hivatásosokat.

Ez a múlt (legalábbis a viktoriánus kor hagyatéka, korábbi időkre most ne menjünk vissza), most viszont a jelen érdekelne bennünket: vajon létezik-e olyasmi a ti szexuális életetekben, amit csak külső partnerrel tapasztaltatok meg, férjjel/feleséggel soha? És létezik-e az ellenkezője?

Ha igen, akkor miért alakult így? Ti nem voltatok nyitottak a témára korábban, vagy a hivatalos partneretek nem akart róla hallani (nem akarta csinálni), esetleg eszetekbe se jutott, hogy ezt is lehetne, vagy azt hittétek, hogy nektek ez nem való, nem szerez örömet? Esetleg vágytatok rá, és nem mertétek szóba hozni? Vagy kipróbáltátok, de rosszul sikerült, és felhagytatok vele, aztán egy szerető jóvoltából kiderült, hogy mégiscsak tudjátok élvezni?

Kipróbálás után esetleg haza tudtátok-e vinni a tudást, később a hivatalos partnerrel is működött-e, vagy inkább elvette a kedveteket attól, hogy vele bármit is kipróbáljatok? Volt-e olyan, amit a férjetek/feleségetek élt meg szeretővel, és mesélt róla? Ezek után ti is ki akartátok-e próbálni vele, vagy undort éreztetek? Vagy csak közönyt?

Nézzük, milyen élményekre gondolok:

1. Partner jóvoltából átélt orgazmus (itt férfiakat nem tudok elképzelni, de nőket nagyon is, akiknek a férjük közreműködése nyomán soha nem volt orgazmusuk)

2. Többszörös orgazmus

3. Férfiaknál: ejakuláció nélküli orgazmus

4. Nőknél: G-pont orgazmus

5. Nőknél: Koitusz alatt átélt orgazmus (persze annak, aki ezt a férjével sose tapasztalta)

6. Orális szex egyáltalán (akinek odahaza ebben sose volt része - se aktív, se passzív félként)

7. Orális szex elélvezésig (akinek volt némi része benne odahaza is, de sose jutott el addig, hogy akár ő, akár a partnere elélvezzen)

8. Anális szex (ide értve annak különféle módozatait, a nyalástól a prosztata-masszázson át a behatolásig, ujjal, farokkal, felcsatolható dildóval, stb.)

9. Otthon szokatlan szexpózok (bármi, ami egyszerűen nem került elő a házasság alatt, például, mert mindig meghatározott forgatókönyv szerint folytak az események)

10. A spontaneitás élménye, illetve az, hogy végre mi is "beleszólhatunk abba, mi történjen szex közben

11. Szokatlan helyszínek (autó, erdő, kapualj, stb.)

12. Szex menstruáció idején

13. Maszturbálás partner előtt (aktív és passzív félként)

14. Durvább szex (fenekelés, kötözés, stb.)

15. Szex azonos nemű, de heteró partnerrel

16. Szex meleg/leszbikus/transzszexuális/transzvesztita stb. partnerrel

17. Többes szex (három vagy több partner, illetve szvinger parti)

18. Szokatlan méretekkel vagy egyéb testi tulajdonságokkal rendelkező partnerrel szerzett élmények (és ezt most direkt nem részletezem, de ha akarjátok, ti megtehetitek)

19. Kölcsönös szerelem (Furcsa lehet ebben a listában, de bizony van, aki ezt a házasságában sose élte meg, ennélfogva a szeretkezés se elégítette ki lelkileg.)

20. Testen kívüli élmény (Erről egy levelezőpartner mesélt, neki megadatott egy szeretőjével, hátha köztetek is van ilyen.)


Ezúttal 20 pontban sikerült összefoglalnom a lehetséges élményeket, de biztos lesz, aki ki tudja egészíteni a listát, illetve olyasmit is mondani tud, amit csak otthon élt meg, és külsős partnerrel soha.