Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Csökkenő bűntudat és féltékenység

Mennyire gyötri a hűtleneket a bűntudat és mitől függ, ki milyen féltékeny? Hogyan változunk a kor előrehaladtával? Ízelítő a viszony.hu karantén előtti felméréséből.

Drága menyem, a fiam hűtlenkedik...

Pár év múlva kerülhetünk olyan helyzetbe, amelyben közeli családtagjaink hűtlenségi történeteihez asszisztálunk, és választanunk kell, beleszólunk-e az eseményekbe vagy sem. Egyáltalán törekszünk-e arra, hogy tudjunk ezekről a dolgokról, vagy maximálisan elkerüljük, hogy tudomást szerettünk róluk?

Miért fáj sokaknak, hogy mások nem monogámok?

Miért is tehát ez a vehemens tiltakozás a monogámiát elhagyók ellen? Kiknek ártanak ők, ha eszük ágában sincs téríteni, egyszerűen csak szeretnék, ha nem kellene bujkálniuk és szégyenkezniük, ha nem tekintenék őket perverznek?

Hogyan ne javasoljunk hármasozást?

A magyar sorozatok világában még mindig nevetségesnek és elfogadhatatlannak számít minden nem monogám formáció. Aki nem egy partnerrel képzeli az életét, az a végén mindig megbűnhődik.

Segítség! Itthon vagyok! És hülyeségeket beszélek!

Párkapcsolati macerák a karantén idején: megint visszakanyarodtunk a legrosszabb beidegződésekhez, ami a hűtlenség kezelését illeti.

© 2024 A hűtlenség ábécéje