Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

A gonosz, csaló, manipulatív nős férfiakról, akik nem akarnak válni…

A hűtlen nős férfiakról minden rosszat el lehet képzelni. Kedvenc hősei ők a krimiknek és családi drámáknak, mert aki nem csak odahaza szexel, az minden más bűntettre is képes... Vagy mégsem?

Maradj monogám és tanulj a poligámoktól? (Most komolyan?)

Hogy csináljunk fából vaskarikát, vagyis mit tanuljunk el a poligámoktól, ami javíthat a monogám kapcsolatunkon? Esetleg mégiscsak egyszerűbb, ha poligámként élünk?

Hogyan hármasozzunk? És hogyan ne?

Ménage à trois, threesom, édeshármas - lehet monogám kapcsolatból kikacsintva csinálni, vagy a szeretői világon belül, de mindenképp izgalmas és felkavaró. Ugyanakkor nem való mindenkinek.

A beugró (Mindig kell egy erotikus barát)

Igazából minden fiatalnak azt tanácsolnám, hogy legyen beugrója, és persze ő is legyen beugró, ne pedig 35-40 éves korában kapkodjon, mert nincs senki, akivel lazíthatna egy kicsit, akivel jókat beszélgethetne az ágyban, hanem a nulláról kell felépítenie magát, az önbecsülését, a szexualitását.

Mit adtak nekünk a hűtlenek?

Miből élnének meg a bulvár újságok, a filmesek, és a sorozatírók? A hűtlenség felszámolása olyan mértékű tragédiát okozna, hogy azt sose hevernénk ki.

© 2024 A hűtlenség ábécéje