Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Ha csábít, de elérhetetlen...

Sokan hiszik, hogy a hűtlenség rombolja a kapcsolatokat. De arról sokkal kevesebb szó esik, hogy egy olyan vágy, amely soha nem teljesül be, sokkal rombolóbb lehet. Főleg, ha a csábítás közeli és folyamatos, de olyan erős érvek szólnak a megvalósítás ellen, hogy a vágyódó inkább becsavarodik, mintsem megtenné a döntő lépést.

Mi lesz a szeretők leveleivel?

Mi legyen a szeretőink leveleivel, üzeneteivel? Mit tehetünk, hogy ne kerüljenek más kezébe, ha ugyanakkor képtelenek vagyunk rávenni magunkat arra, hogy megsemmisítsük őket, mert annyira sokat jelentenek nekünk?

Miért kell a másé? Avagy a legjobb pasik már úgyis elkeltek?

Fontos, hogy a kiszemelt foglalt pasinak vonzó felesége/barátnője legyen. Vagyis nem az számít a felmérések szerint, hogy a pasi mennyire csinos, ez csupán másodlagos. Ha csinos a nő, aki együtt él vele, az emeli az ázsióját egyéb nők szemében. Mert akkor a másik, egyébként a piacon kapós asszony úgy ítélte meg, hogy ez a férfi tud valamit, és minket is kíváncsivá tesz, hogy vajon mit tud.

Randi közben is csöng a telefon

Hányszor zavar bele a telefon egy szeretői találkozásba, és mennyire bosszantó ez annak, akit hívnak, illetve annak, akinek a partnerét hívják? Muszáj-e mindig felvenni, ki mikor veszi fel biztosan, és mikor nyomja ki? Lebukásveszélyes-e, ha gyakran nem vesszük fel a telefont?

© 2024 A hűtlenség ábécéje