Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Nem minden férfi hűtlen. De mitől marad valaki hűséges?

Vannak emberek, akik szerint hűséges férfi nincs, de ez persze hülyeség. Aki ilyet mond, az magából indul ki, vagy, mert ő maga sosem volt képes egyetlen partnerrel beérni, vagy, mert csak több partnerrel rendelkező férfi ismerősei voltak mindig is. Nyilván léteznek hűséges férfiak, de hogy mennyien vannak, és pontosan miért is maradnak meg a monogámia szabta keretek között, az már más kérdés.

A hűség sem megoldás (hűtlen könyvek sorozat)

Megoldás-e a hűség párkapcsolati problémákra? Vagy egyáltalán bármire? Mit jelent egyáltalán a hűség: magunkhoz vagy egy tőlünk idegen gondolathoz maradunk hűek? Esetleg csak annyit tesz, hogy a kapcsolatunkból mindenki mást kizárunk? A posztban Holger Lendt és Lisa Fischbach A hűség sem megoldás című könyvéről olvashattok.

Kérdések és félválaszok egy nyitott házasságról (videóval)

Egy fiatal házaspár a monogám életmód feladása mellett dönt. A nyitás már meg is valósult, egy videóban pedig ízelítőt adnak arról, hogy miként lehet az ilyen témát nyugodtan és józanul megbeszélni... A videó sajnos angolul van, és olykor nehezen érthető, de a posztban igyekeztem visszaadni a lényeget.

© 2024 A hűtlenség ábécéje