Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Back burner - avagy akivel elvileg valamikor összejöhetnél

Ezúttal a hűtlenség egy határterületéről lesz szó: olyan emberekről, akik szerepelnek egy képzeletbeli listán: ha egyszer úgy alakul, lehet, hogy még összejövünk velük. Angolul persze szakkifejezés is van rá: back burnernek nevezik az ilyesmit, és tanulmányt is készítettek róla.

Alkalmi, rendszeres, folyamatos és elméleti - hűtlen nőtípusok

Az alkalmi megcsaló ugyanaz zöldben, mint a férfiaknál az "öntudatlan" megcsaló volt: nem tervezetten, nem rendszeresen lép félre, csak ad hoc jelleggel, mikor épp úgy hozza az élet. Christian szerint az ilyen típus nincs kibékülve ezzel a hajlamával, ráadásul azt hiszi, hogy ha lefeküdt valakivel, akkor a férjét/barátját már nem szereti.

Miért nem válaszolnak a nők egy szeretőkeresőn?

Miért nem válaszolnak a nők az első levelekre? Vajon a férfiak leveleivel van a gond, vagy a nők udvariatlanok? Esetleg mindkettőre bőven akad példa?

Érzelmi ingadozás a szeretői kapcsolatban

Nőktől szoktam hallani, hogy nem tudják, véget vessenek-e az egésznek, hogy noha nagyon élvezik a találkozásokat, a köztes idő túl megterhelő, hogy egyik pillanatban rajonganak, a másikban kiábrándultnak, megbántottnak érzik magukat.

© 2024 A hűtlenség ábécéje