Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Csak egy görbe este - új párkapcsolati tesztforma

Egy estére felfüggesztik a monogámia szabályait és randiznak egy idegennel. Mindketten, egy időben, egy valóságshow keretein belül. De meg lehet ezt rendezni a való életben is. Ki lenne rá vevő?

Hűtlenség, narcizmus, önsorsrontás (Diderot nyomán)

Mi történik, ha valaki mereven ragaszkodik az erkölcsi törvényekhez, vagy ha túlságosan is önfeláldozó és adakozó? Diderot hűtlenségről, narcizmusról és anyagi érdekekről. Mennyit változtak a házasságok és szeretői viszonyok a XVIII. század óta? Lehet, hogy kevesebbet, mint gondolnánk?

Ha a partnered csinálja, gáz, ha a barátod, megérted?

Ha a barátnőnkhöz, barátunkhoz annyira lojálisak vagyunk, hogy elfogadjuk azt is, ami nem fér bele az értékrendünkbe, akkor talán az ugyanazt cselekvő férjünk/feleségünk esetében is könnyebben fogjuk megérteni, feldolgozni, hogy nem monogám módon él.

Hányféle szeretői kapcsolat létezik? - 4. rész: Helyszínek

Egyáltalán fontos szempont a kényelem? Kell a jó szexhez ágy? Vagy egy autóban, a motorháztetőn, az irodai széken, esetleg asztalon, a raktár eldugott zugában ugyanúgy lehet élvezni egymás társaságát, mint a pihe-puha ágyban?

Miért olyan buzgók egyesek a hűtlenek üldözésében?

Hűtleneket levadászni és pellengérre állítani egyesek számára semmi máshoz nem hasonlító élvezet. De miért olyan jó érzés ez? És miféle emberek lelik benne örömüket?

© 2024 A hűtlenség ábécéje