Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Hogyan mutassuk be a szeretőnket felnőtt gyerekeinknek? (Filmajánló)

Hogyan valljuk be felnőtt, középkorú gyerekeinknek, hogy hatvan fölött szeretőt tartunk, és nagyon boldogok vagyunk vele? Főleg, ha ők a saját magánéletükben egyáltalán nem boldogok?

A flörtmániás, aki igazából nem is feltétlen hűtlen – de mégis

A manipulátor mindig adagolja magát. Imádja a húzd meg, ereszd meg játékot, egyszer elhalmoz figyelemmel, máskor meg ránk se bagózik. Persze csak akkor, ha már érzi, hogy elkezdtünk függővé válni tőle. Remekül megjátssza, hogy érdekeljük, de valójában nem a személyünk fontos a számára.

A szenteknek nem lehet viszonyuk…

Botrány, fenyegetőzés és gyújtogatás egy film miatt... Csak, mert az 1918-ban kivégzett utolsó orosz cár, II. Miklós viszonyáról szól. Az ortodox egyház szentté avatta, és most nem tetszik nekik, hogy kiderül: nem volt szent. De ezt eddig is lehetett tudni.

Hűség a hűtlenségben?

Ki marad hű a szeretőjéhez? És ki vár el hűséget egy szeretői kapcsolatban? Vajon a legtöbb ilyen kapcsolat kizárólagos, vagy csak a résztvevők hiszik, hogy az? És milyen megoldások léteznek a szeretői kapcsolaton belüli őszinte kommunikációra? Egyáltalán vágyunk-e rá, hogy őszinték lehessünk?

© 2024 A hűtlenség ábécéje