Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Fizetős szex és hűtlenség a Bizniszben

Prostihoz járni hűtlenség? És mi számít hűtlenségnek, ha egy párkapcsolatban mindkét fél fizetős szexből él? A Biznisz című brazil sorozatból ez is kiderül, amellett, hogy marketingleckéket kapunk.

A hirtelen undor szindróma és a hűtlenség

Hirtelen és váratlanul már nem hogy vágy nincs bennünk a partnerünk iránt, de egyenesen undorodunk valamilyen szokásától, például attól, ahogy az orrát fújja, vagy ahogy rág… Senki sem tudja, mitől tör ránk ez az érzés. De sokszor vezethet hűtlenséghez az, ha már ennyire nem bírjuk elviselni életünk „párját”.

Mikor nem érdemes folytatni egy viszonyt?

Elérkezhetünk arra a pontra, mikor felismerjük, hogy a viszonyunkat nem érdemes folytatni. Különböző emberek különböző okokból húzhatják le a rolót. Ezekből az okokból gyűjtöttünk össze néhányat.

Az etikus hűtlenség női találmány?

Miért jó a nőknek az etikus hűtlenség? Ezzel vághatnak vissza az etikátlanul hűtlen férfiaknak, akik évezredeken keresztül becsapták őket? De akkor mit csináltak azok a nők, akik szintén részt vettek a házasságon kívüli kapcsolatokban?

© 2024 A hűtlenség ábécéje