Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Megfosztod-e valamitől a társadat, ha mással vagy?

A szerelmesek imádják azt mondani, hogy "csak az enyém vagy", meg "a tiéd akarok lenni", de mikor elmúlik a szerelem, ez a csak az enyém, én a tied-érzés általában kezd zavaróvá válni. Ha már nem önként és dalolva vagyunk csak egymáséi, akkor a birtoklásra utaló kifejezések visszájukra fordulnak.

Szolgálati közlemény: új kommentelési szabályok

Mostantól előzetes moderáláshoz kötöm a hozzászólást, vagyis addig, amíg én be nem engedem a kommentet, az nem jelenik meg a poszt alatt. Kivételt képeznek azok az általam jól ismert és eddig civilizált hangnemben vitatkozni képes törzskommentelők, akiket ún. fehér listára tettem: az ő hozzászólásaik azonnal megjelennek.

A frusztrált, az elégedett és a boldog szerető

Boldog szerető az lesz, aki pontosan azt kapja, amire vágyik, és pontosan azt is tudja nyújtani, amit szeretne, érzelmileg is, nem csak szexuálisan.

Ma másképp csinálnád? Mit tennél, hogy elkerüld vagy másképp éld meg a hűtlenséget?

Vajon el lehetett volna-e kerülni a félrelépést, a hazudozást, a sunnyogást, ha az is volt - vagy, ha azt nem is lehetett volna elkerülni, mit kellett volna másképp csinálni, mondjuk korábban vallomást tenni, vagy azonnal szakítani/válni, esetleg megpróbálni egy párterápiát, vagy a szexen kellett volna javítani, a kommunikációt erőltetni?

Egy teljes éjszaka a szeretővel

Van, aki számára csak vágyálom marad, hogy egy teljes éjszakát tölthessen a szeretőjével, mások meg rendszeresen részesülnek ebből a kiváltságból, és talán nem is értik, mi olyan különleges benne. Pedig nagyon más élményt nyújt egy (vagy több) egész éjszaka kettesben, mint az, ha csak napközben, szűkös időhatárok között tudunk találkozni. Arról már nem is beszélve, hogy mennyire kivételes, amikor az ember akár több napot is kettesben lehet a kedvesével egyvégtében, és ebben több éjszaka is benne foglaltatik. Na jó, legalább egy-kettő.

© 2024 A hűtlenség ábécéje