Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Semmi sem igaz minden hűtlenségre

Nincsenek tehát általános és mindenkire érvényes szabályok. Nincs olyan viselkedésmód, amely garantáltan hűségben tart vagy épp ellenkezőleg, 100%-os biztonsággal félrelépésre késztet valakit.

A félreérzés és a libidócsökkenés

Milyen hatással lehet felesége félreérzése egy olyan emberre, aki korábban irreális elvárásokat támasztott az asszonnyal szemben? Például abban a hitben élt, hogy tökéletes?

Egy jövőtlen viszonyban nehéz megszólalni?

Mennyire fontosak a beszélgetések egy szeretői kapcsolatban? Mi van, ha tudjuk, hogy csak rövid ideig maradunk együtt? Akkor sokkal kevesebbet fogunk egymással beszélni? Kerüljünk a kényes, jövőre vonatkozó kérdéseket? Csak a jelennek élünk? De képes-e egy nő csak a jelennek élni? Néhány gondolta Carrie Fisher és Harrison Ford afférjáról az első Star Wars film idejéből.

Férj sharing - azaz hány nő képes osztozni egy férfin?

Amíg titkolózhat és hazudozhat, addig jól tud menedzselni akár három nőt is, de amint a nők osztják be az idejét, és kötelessége szexelni, meg rohanni egyiktől a másikig, felborul a szép kis rendszer. Háremtartás, szexrabszolgaság, féltékenység...

© 2024 A hűtlenség ábécéje