Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Lepattintott szeretők, visszatérő házastársak?

Itt a soha vissza nem térő alkalom a házasságok megmentésére és a szeretők elűzésére? Vajon hányan reménykednek abban, hogy a karantén remek lehetőség számukra és hányan próbálják visszaédesgetni elkóborló férjüket, feleségüket? És mennyi eséllyel?

VR pornó és hűtlenség

Mi lenne, ha elérhetővé válna a tökéletes illúzió, és virtuálisan azzal szexelhetnénk, akivel akarnánk? És hogyan változtatná ez meg a hűtlenséget?

Megvalósult kényszermonogámia

Ha nem mással lennének elfoglalva, a monogámia hívei most tapsikolnának örömükben. Még semmi nem volt olyan hatékony a szeretőzés ellen, mint ez a világjárvány. Járványok korábban is voltak, de a társadalmi izoláció ilyen mértékű megvalósítására szerintem még nem akadt példa. Emberkísérlet részesei vagyunk...

Szeretők koronavírus idején?

Itt a vírus, bárki megfertőződhet és karanténba is kerülhet. De mi lesz a szeretőkkel? Vagyis azokkal, akik titkos viszonyt folytatnak valakivel?

Back with the Ex: újrakezdés hűtlenség után

Két pár, egy feltételezett és egy bevallott hűtlenség, újrakezdés, bizalmatlanság: sikerül-e felmelegíteni illetve új alapokra fektetni két, évekkel ezelőtt véget ért kapcsolatot?

© 2024 A hűtlenség ábécéje