Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Légy őszinte! Légy monogám! – Mehet-e a kettő egyszerre?

Lehetünk-e őszinténk a vágyainkat és tetteinket illetően úgy, hogy közben nem lépünk ki a monogámia, a szexuális és érzelmi „hűség” keretei közül? És ha lehetséges, vajon meddig? Hány hónap, év vagy évtized telhet el ebben az őszinteséggel átitatott monogámiában, amelyben két ember elvileg minden gondolatát megosztja egymással? Na jó, nem mindet, csak azokat, amelyektől a másik fél nem borul ki. Szóval, akkor most mennyire is lehetünk őszinték?

A modern Lady Chatterley

Az egyedülálló Viktor és a családos Veronique története, akik 10 éve folytatnak szerelmi kapcsolatot a nő férjének és gyerekeinek tudtával, sőt, Viktort valósággal befogadták a családjukba.

Hűtlenekre vadászók akcióban

Akiket azért fizetnek, hogy másoknak nagyon kellemetlen pillanatokat okozzanak - a jó erkölcs és a családi értékek nevében... Modern boszorkányüldözés a tévében és a neten.

Szingli szerető két nős férfival

Esettanulmány egy német könyvből: Louise, a Berlinben élő fiatal nő két nős férfi szeretője, és ebben a helyzetben boldognak érzi magát. Hogyan jutott idáig, és miként működik egy ilyen kapcsolati háló?

© 2024 A hűtlenség ábécéje