Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Miért lépünk félre? Végre a hűtleneket is megkérdezték

Végre csak a hűtleneket kérdezték arról, miért csinálják. Hiszen ők tudják a legjobban, vagy nem?

Mikor a barátnőd megpróbál meggyőzni róla, hogy biztos megcsalnak

Mi motiválja azt a nőt, aki arról győzködi a barátnőjét, lányát, testvérét, kolléganőjét, hogy minden férfi csalfa, az ő pasija is? És ki hogyan reagálna erre a vádaskodásra, akár van valóságalapja, akár nincs?

Dead to me

Mikor az özvegyasszony rájön, hogy idejekorán elhunyt férje megcsalta. Na de hogy miért? A posztból (vagy a sorozatból) kiderül.

Hiányzik, hogy társaságba mehess vele?

Szeretővel társaságba járni? Felvállaltan vagy úgy, hogy senki nem tud róla, mi van köztetek? Vagy csak páran tudnak az egészről? Ha van rá lehetőség, megjelentek ugyanabban a buliban vagy sem?

Róma és London után Budapesten dedikált a nemzetközi sikerszerző

Vi Keeland könyvei már majd' 30 országban jelentek meg és csak az Egyesült Államokban több mint kétmillió eladott regénnyel büszkélkedhet.

Meghamisított hűtlenségi sztorik

Ki táplálja a hiedelmet, hogy a nők kevésbé hajlamosak a hűtlenségre? Miért mennek egyesek odáig, hogy egyenesen meghamisítanak valódi történeteket, amelyek nem passzolnak a világnézetükbe? És miért nem jó ez se a nőknek, se a férfiaknak?

© 2024 A hűtlenség ábécéje