Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

A monogám, a nyitott és a poliamor

Van-e jelentős különbség a boldogságot tekintve a hagyományosnak tekintett monogám és az alternatív kapcsolati formák között? Ezúttal a kanadaiak válaszolnak.

A hűtlen ember nem szenvedélybeteg

A szexuális és szerelmi szenvedély nem káros, mint a kemény drogok, vagy a szerencsejáték, hanem egészséges: ha van, akivel jól érezzük magunkat minden tekintetben, attól miért akarnánk szabadulni? Mert a partnerünket bántja, hogy nekünk jó? Az nem az ő baja? Nem arra kéne inkább törekedni, hogy neki is jó legyen?

Maradtak volna inkább szeretők?

A sztoriból kiderül, mennyire nem kell elsietni a lebukást és vallomástételt, ha beleszeretünk valakibe. Lehet, hogy sokkal jobb, ha inkább kivárunk, és alaposan megismerjük a szeretőnket, úgy döntjük el, vajon érdemes-e miatta dobbantani.

Mikor a férjed kér arra, hogy válassz szeretőt

Évek óta nincs szex a házasságában, végül elhatározza, hogy intim masszőrhöz megy, akivel egy idő után olykor valódi szexre is sor kerül. Ez a jó megoldás, vagy igazi szeretőt kellene találnia?

© 2024 A hűtlenség ábécéje