Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

A nők felzárkóznak hűtlenségben a férfiakhoz

Nem időszerű már azon sopánkodni, hogy a férfiak mind egyformák, és mindegyik hűtlen, mert a nők semmiben nem maradnak le mögöttük. Legfeljebb ügyesebben titkolják. Míg rájuk nem kötik a hazugságvizsgálót.

Több külföldi utazás, több hűtlenség?

Utazni veszélyes! Az ember egyszer csak azt veheti észre magán, hogy már nem is olyan szilárd a jelleme, és amorális viselkedési formák kezdik jellemezni, azaz csal a kártyában és még félre is lép...

A titkos viszony mindig izgalmasabb?

Egyesek élnek-halnak azért, hogy mindenki előtt felvállalják, kivel járnak (ezzel azt is „biztosítva”, hogy mindenki tudomást szerezzen a tulajdoni állapotokról), mások meg úgy vélik, hogy senkire nem tartozik, kivel kerülnek intim kapcsolatba, és ilyenkor azt is kockáztatják, hogy a szabad prédának vélt partnerükre rástartol valaki.

A félrelépés mindent érvénytelenít?

Milyen felszínes megközelítési mód, hogy csak akkor érezzük magunkat biztonságban egy kapcsolatban, ha a partnerünk megtagadta elmúlt szerelmeit (még akkor is, ha szép emlékeket őriz róluk), és megtagadja jelenlegi vágyait, magyarul totálisan hamis képet várunk tőle, csak, mert félünk.

© 2024 A hűtlenség ábécéje