Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Női barátság, pasik és szeretők

A párkapcsolat megromlása nagyon sokszor vezet a barátnői kapcsolat megerősödéséhez, ahogy egy szoros barátnői kapcsolat meggyengülhet, ha belép a képbe egy szerelem: egyrészt, mert nagyon nehéz két mély kapcsolatot fenntartani egyszerre (vagy akár többet, ha még gyerekeink is vannak), másrészt, mert a pasi és a barátnő sokszor komolyan féltékenykednek is egymásra, főleg, ha mindkettő érzelmi kizárólagosságot várna tőlünk.

Egy affér hullámai - ha minden kiderül

Kisebbfajta földrengés, azt követő cunamival - ez lehet a bevallott affér következménye, ha a hűtlenek ki is akarnak lépni a házasságukból és el akarják hagyni a családjukat. Minden eset más, de vannak tipikus következmények, és az biztos, hogy nem lehet szárazon megúszni, főleg, ha a tágabb család is beszáll a ringlispílbe.

Számít-e hűtlenség szempontjából, hogy hol dolgozol?

Vannak szakmák, amelyekben hűtlenebbek az emberek, mint másutt? Mitől függ ez? A szakmában dolgozók erkölcsiségétől, a nemek arányától, attól, hogy mennyire érnek rá, vagy mennyi időt töltenek együtt, illetve milyen a csapatszellem? Vagy attól, hogy mennyire kell otthon elszámolniuk az idejükkel?

© 2024 A hűtlenség ábécéje