Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Az infantilis szerető

A tartós és kiegyensúlyozott szeretői viszony egyik legfontosabb alapja, hogy felnőtt módon viselkedjünk. Úgy is mondhatnám: pontosan tudatában legyünk a korlátainknak és a lehetőségeinknek, tudjuk szabályozni az indulatainkat, ne essünk kétségbe, ne kapjunk dührohamokat, és ne hisztizzünk.

Az előre bejelentett hűtlenség

Hűségpártiak sokszor hivatkoznak arra, hogy őket nem is a félrelépés zavarja igazán, hanem a hazugság, de főleg az, hogy nem volt választási lehetőségük. Mármint nem tudták előre, hogy meg fogják őket csalni, és nem dönthettek előre arról, hogy ebben az esetben mit reagáljanak. 

Hogyan maradjunk inkognitóban?

Hogyan kerülhetjük el, hogy valamilyen technikai eszközünknek köszönhetően lebukjunk a partnerünk vagy a családunk előtt? Persze, ha titokban keresünk szeretőt vagy kalandot, és nagyon nem szeretnénk lebukni – ellenkező esetben azt csinálunk, amit akarunk… Bár még akkor sem árt a diszkréció, ha egyébként nem járunk tilosban.

Apának viszonya van...

A gyereknek egyébként sincs az ég világon semmi köze a szülei szexuális életéhez. Nem lát bele, hogy az apja vagy az anyja miért tette ezt vagy azt, milyen motivációi vannak, és nem is feladata, hogy belelásson. Nem feladata, hogy ítélkezzék, és főként nem feladata, hogy egy ilyen felfedezéssel sokkolja nőrokonait.

Minden férjes asszonynak tíz pasi jut minden ujjára?

Mindig meglep, mikor egyéb kérdésekben viszonylag tájékozott emberek olyan bődületes marhaságokat bírnak leírni a hűtlenséggel kapcsolatban, mintha nem tudnának kettőig se számolni. Az egyik ilyen, állandóan visszatérő tévhit, amibe már megint beleszaladtam, hogy a nőknek nagyságrendekkel könnyebb szeretőt találniuk, mint a férfiaknak, mitöbb, ha igazán csinosak, akkor elég kimenniük az utcára, és mindjárt tíz pasi is akad, aki megrakná őket minden további rábeszélés nélkül... 

© 2024 A hűtlenség ábécéje