Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Hogyan verjük át önmagunkat annak érdekében, hogy hűségesek maradjunk?

Meg lehet előzni a hűtlenséget? Van, aki szerint igen: ha ezt az öt szabályt betartod, lehet, hogy sose leszel hűtlen. Vagy nem csalnak meg sose. Vagy egyik se. Vagy mindkettő.

Mi mindent tarthat valaki hűtlenségnek, amiről nem gondoltad volna?

Nézzük meg, mi minden fér el egy listán, amit át kéne beszélni egy "normális" párkapcsolatban, ha biztosak akarunk lenni abban, hogy nem néznek hűtlennek. Persze nem árt a listát folyamatosan bővíteni és kb havonta újratárgyalni, mert sose lehet tudni, hogy a pár tagjainak igényei hogyan alakultak időközben, szigorúbbak lettek-e a nézeteik, vagy ellentétes irányba indultak el, és horribile dictu már az sem baj, ha a férj a szomszédasszony sütijéből is evett.

Kit szeret az, akinek a félrelépés válóok?

Hogyan teheti tönkre anyagilag a nőket és olykor a férfiakat az a tévhit, hogy ha megcsalnak, akkor el kell válni? És szerettük-e valaha azt, akitől nem bírjuk elviselni, hogy mással érzi jól magát?

A feleségem nem ért meg - kamu vagy valóság?

A meg nem értett férj tehát egyáltalán nem ritka, és akit nem értenek, azt sokszor nem is szeretik, nem is értékelik, és nem is szexelnek vele. Vagyis nem úgy szexelnek vele, hogy az igazán szexnek hasson...

© 2024 A hűtlenség ábécéje