Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

12-es lista a házasságon kívüli kapcsolatok okairól

Néhány a rengeteg ok közül, amely hűtlenséghez vezethet: korai és/vagy nem megfelelő okokból kötött házasság, a változások rossz tűrése, a családalapítás nehézségei, fizikai kielégületlenség, érzelmi problémák, és a többi.

Jobb-e a házasságtörő szex, mint az otthoni?

Jobb-e a hűtlen szex, mint a kapcsolaton belüli? Ha nem jobb, akkor minek csináljuk? Ha klasszabb, akkor még csináljuk-e odahaza is? És mitől lesz élvezetesebb? A partner minősége miatt, mert jobb szerető, jobban illik hozzánk, vagy csak a helyzetből fakadóan érezzük eszméletlen finomnak, mert szeretőnek lenni izgalmasabb?

Hotel, búvóhely, saját kégli, iroda, autó - a hűtlenség díszletei

Hová járunk hűtlenkedni? Mi a kedvenc helyetek, hová nem mentek biztosan, mit szóltok a saját kéglihez, milyen tapasztalataitok vannak búvóhelyekkel, hotelekkel, motelekkel, extrém helyszínekkel?

A hűtlenkedőnek nem is való a házasság?

Lehet, hogy a házassággal nincs is bajunk, csak a zárt házasságot nem bírjuk? Esetleg a nyitottat bírnánk. És mi lett volna, mi lenne, ha már eleve lehetne ilyen fogadalmi szöveget választani? Ha az előre kalkulálható történések szerepelnének a szerződésben? Ha házasságkötés előtt feltennék nekünk a kérdést, melyik szerződésfajtát választjuk? A zárt vagy a nyitott házasságot?

A katapult, a kényeztető, a terápiás meg a többiek

Mira Kirshenbaum 17 pontba foglalta, milyen viszonyok léteznek szerinte. Például: katapult, elterelő, kényeztető, helyettesítő terápia, kielégítetlen szükségletek, szexuális pánik - és így tovább.

© 2024 A hűtlenség ábécéje