Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Befolyásolja-e a szülők hűtlensége a gyerekeik párkapcsolati hozzáállását?

Te tudod, hogy a szüleid vagy a partnered szülei voltak-e hűtlenek valaha? Ha tudod, akkor ez mennyiben befolyásolja a hozzáállásodat? És a partneredét? És ha nem tudod? Attól még messze nem biztos, hogy monogámok voltak mindvégig. Lehet, hogy csak diszkrétebbek másoknál.

Etikus-e árulkodni arra, aki félrelép?

Ha elmondod, az a baj, ha nem mondod el, az a baj. De ha nem mondod el, kisebb lesz a baj. Hogy mennyire etikus valakire árulkodni? Ebben a tekintetben soha nem lesz egyetértés. De a félrelépés nem olyasmi, mint a bántalmazás, hiába próbálják annyian összemosni a kettőt. Vagyis inkább hallgassunk róla.

Szeretőkből legális pár? Friends from College 2. évad

Milyen az új élet 20 évnyi szeretőzés és lebukás után? Széthullanak-e a házasságok? Együtt maradnak-e a szeretők? Vagy mindneki új utakra lép? Mi történik, ha a régi barátok újra összegyűlnek? Friends from College 2. évad.

Húsz éve szeretők - Friends from College

Egy szeretői kapcsolat, amely régebben tart, mint a résztvevők házassága, és egy borzalmas baráti társaság. Rengeteg bénázás, baki, alkohol és életközépi válság. Nektek hogy tetszik a Friends from College?

© 2024 A hűtlenség ábécéje