Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Párhuzamosan szeretni?

Két embert egyszerre szeretni lehet. Ugyanúgy valószínűleg nem. De ez nem is gond. Attól még mind a két szeretet/szerelem lehet igazi és mély. Vagy az egyik lehet játékosabb, a másik komolyabb. Ha nem a rangsorolással foglalkozunk, nem olyan nehéz ezt elfogadni.

Hűtlenség régen és most

Régen veszélyesebb volt hűtlennek lenni, de erkölcsileg védhetőbb. Hiszen a nem szerelmi házasság legtöbbször az egyén akarata és vágyai ellenében jött létre. Ma a legtöbb ember maga dönt a párválasztásáról. De hűtlenség attól még továbbra is létezik. Sőt.

Milyen az, aki polihűséges?

Több partnerhez hűségesnek lenni vajon könnyebb vagy nehezebb, mint egyhez? És azok, akik már eleve nem monogámok, mennyire viselik el a kizárólagosság elvárását, ha nem egy, hanem több partner felől érkezik az igény?

Mérgező kettős mérce

A kettős mérce olyan mélyen beágyazódott a kultúránkba, hogy még a legfiatalabb generáció is képes lekurvázni kislányokat, csak azért, mert több fiúnak is adtak már puszit. Teljesen reménytelen, hogy ebből az ördögi körből valaha kiszabaduljunk?

© 2024 A hűtlenség ábécéje