Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Mikor a szomszéd szobában is hangosan hűtlenkednek...

Közösségi élmény a garniszállóban vagy a búvóhelyen? Mennyire inspirálnak vagy zavarnak a szex hangjai, amelyek a szomszéd szobá(k)ból szűrődnek át:

Pénzügyi hűtlenség?

Ha tényleg nem a szex a hűtlenség által okozott fájdalom lényege, hanem mondjuk számunkra fontos információk elhallgatása, akkor tekinthetjük-e megcsalásnak azt, ha az egyik fél titokban pénzt gyűjtöget, illetve olyasmire költ, ami "nincs megbeszélve"...? Vagy éppen titkos bevétele van valahonnan?

Szerelmi fészek szeretőknek – avagy jó lenne egy saját kégli?

Mi lenne ha elég pénzed volna második lakást bérelni, hogy mindig legyen hová menni a szeretőddel? És mi lenne, ha ezt ugyan egyedül nem tudnád megtenni, de más szerető-párokkal társulva igen?

A miénk szebb - avagy mit számít a vetélytárs minősége?

Ha valaki magabiztos és nem kételkedik a partnere vonzalmában, akkor nem fogja túlságosan nyugtalanítani a képzelt vagy valóságos vetélytárs, de ha nagyon bizonytalan, akkor még a szerinte teljesen esélytelenek is ki fogják hozni a sodrából.

Milyen szeretőt keresnek a férfiak?

Nem túl fiatal, nem feltétlenül szép (de nagyon vonzó), nem várja, hogy feleségül vegyék, nem kell kamuzni neki, az ágyban felszabadult, és valószínűleg még házas is...

© 2024 A hűtlenség ábécéje