Üdv mindenkinek,

régi és most csatlakozó olvasóknak egyaránt a két és fél éves Hűtlenség blog új helyén, a Viszony.hu-n!

7238678328_9d6e9500c0

Aki már ismeri az írásaimat, esetleg kommentelni is szokott, annak nem kell bemutatkoznom. Mindössze annyit fontos tudnotok, hogy a költözés nem jár a régi hely bezárásával, de az új posztok már itt fognak megjelenni. Odaát továbbra is olvasható lesz az a 260 cikk, amit eddig írtam, az összes kommenttel együtt (és abból bizony nem kevés érkezett az idők folyamán).

A blog tematikája nem változik: a hűtlenség, a félrelépés, a megcsalás, a nyitott kapcsolat, a monogámia és a poligámia viszonya, a szeretőzés és a kalandozás mind-mind helyet kap továbbra is: a lényeg, hogy tabuk nélkül, civilizáltan, nyíltan tudjunk vitatkozni minderről.

Hozzászólni egyszerű: nem kell külön regisztrálni, csak e-mail címet kér tőletek a rendszer, meg egy nicknevet, ha mindig ugyanazt használjátok, megkönnyíti a beszélgetést. A postafiók címetek ezzel nem lesz publikus. Természetesen regisztrálni is lehet, ha valakinek az kényelmesebb.

A hozzászólásokon túl szívesen veszem a történeteiteket is, akár vendégposzt, akár témafelvetés szintjén.

A legutóbbi hat posztot áttettem ide is, ha van kedvetek kommentelni, már az új helyen is megtehetitek. Remélem, a váltás töretlen lesz, bármilyen kérdésetek lenne, tegyétek fel nyugodtan, aztán majd kiderül, hogy tudok-e válaszolni.