Számos okból kifolyólag vehet az ember szexi fehérneműt a férje szeretőjének... Mikor a címet olvastam: The Day I Bought My Husband's Mistress Lingerie, őszintén szólva egyáltalán nem arra gondoltam, ami végül kikerekedett a sztoriból.

kombiné

Ha ezzel a címmel kellene fogalmazást írnom, én biztosan így kezdeném: Volt egyszer, hol nem volt, egy erotikus játékokra nyitott házaspár, és a férj felvetette egy nap, hogy mi lenne, ha hazavinné a szeretőjét egy édeshármasra. A feleség már rég vágyott volna erre az élményre, és borzasztóan furdalta az oldalát, milyen lehet a férje szeretője, akiről ugyan képeket látott már, de személyesen még nem találkoztak.

Nos, most volt miért elhívnia egy kávéra, és ha már annyira megörültek egymásnak (mert a szimpátia kölcsönös volt), a feleség előrukkolt az ötlettel, hogy menjenek el együtt szexi fehérneműt próbálni, majd vett is egy-egy szép, és egymáshoz illő darabot mindkettejüknek. Aki esetleg azt hinné, hogy ez sci-fi, azon csak somolyogni tudok. Mert nem az.

De most mégsem ennek a kedves történetnek a részletezése következik.

Az eredeti posztban ugyanis a blogger (Stacey Freeman) azt meséli el, hogy mi történt, mikor három évi távházasság után, mely inkább a távolságról, mint a házasságról szólt, bejelentette a férje, hogy válni akar, és ő hogyan kérdezett rá, hogy azért-e, mert közben összeszedett valakit... A leírásból nekem az tűnik ki, hogy a házasságuk már egy ideje okafogyottá vált, és kicsit se lehetett csodálkozni, hogy a férj másik nő után nézett... Mindenesetre tagadta – gondolom, mert egyrészt nem akarta súlyosbítani a helyzetet, másrészt, mert magyarázkodni macerás, na...

De a feleség nem nyugodott bele: mivel úgyis nagyon útjában volt a férje bőröndje, amit a pasi még csak ki se nyitott, mikor megérkezett, pedig máskor az volt a szokása, hogy napokig tárva-nyitva hagyta (kipakolni már nem akart belőle, de legalább kinyitotta), a feleség gyanút fogott, és elkezdett kutakodni. Na, mit talált? Pontosan: egy vadiúj piros kombinét fekete csipkével. Mivel a bloggernek világ életében azt mondták, hogy a piros nem áll jól neki, tudta, hogy a férj nem neki szánta a holmit (no meg az ember nem vesz szexi fehérneműt annak a feleségnek, akit épp el akar hagyni...)

Szóval fogta magát, kiszedte a kombinét a csomagolásból, és cafatokra vágta az egészet. Majd szépen visszacsomagolta, sanda örömmel képzelegve arról, hogy majd milyen képet vág a szerető, ha megkapja a szétcincált ajándékot... Aztán mégse bírta végigcsinálni. Másnap reggel bevallotta a férjének, hogy mit művelt. Az pedig teljes lelki nyugalommal megvonta a vállát, és kijelentette, hogy akkor majd vesz neki másikat...

Mire a blogger: Nem, majd én.

És így esett, hogy elment, és megvette a szétvagdosott kombiné pontos mását. Tette ezt azért, hogy fenékig ürítse a bürökpoharat, hogy nyakig megmártózzék az önsajnálatban? A slusszpoén egyébként, hogy aztán magának is vett egy piros kombinét, mert rájött, hogy le van ejtve, ki mit gondol arról, hogy mi áll jól neki... És úgy érzi, ettől az egésztől erősebbé vált.

Nos, eddig a történet, akinek van kedve olvassa el eredetiben is. Valamint szívesen fogadok más sztoriváltozatokat is ugyanezzel a címmel... Az, hogy a szexi fehérneműt (vagyis menyasszonyi ruhát, de ez részletkérdés) méregbe mártjuk, és így gyilkoljuk meg a vetélytársunkat, már több mint 2000 éves, úgyhogy nem ér újra kitalálni!