Tegnap kiveséztük a szexmániás lányokról alkotott elképzeléseket általában, ma azt nézzük meg, milyen tipikusnak mondható reakciókat váltanak ki férfiakból illetve nőkből, vajon milyen előnyeik és hátrányaik származnak abból, ha nyíltan felvállalják, hogy a nemiség elsődleges fontosságú az életükben.

4202565878_66a1bd7ab7

Hogyan állnak az ilyen lányhoz a férfiak? Bármennyire is szívesen kihasználják olykor a kínálkozó alkalmakat, alapvetően zavarba hozza őket a szexre kihegyezett nő. A hasonlóképp szexmániás és független, vagy teljesen laza kapcsolatban élő pasik számára kellemes játszótárs lehet az ilyen lány, de a legtöbb férfi nem ebbe a kategóriába tartozik. Ha van partnere, és a partner ismeri a lány hírét (azért az ritka, hogy egy pasi annyira szerelmes, hogy direkt ne akarja látni a valóságot), szinte borítékolható a gyanúsítgatás és a féltékenység. Ha valóban történik valami, a lebukás garantált, de ha nem történik semmi, akkor se fogja elhinni senki.

Független férfiak ódzkodni fognak attól, hogy a szexmániás lánnyal komolyabb kapcsolatba bonyolódjanak, mert tartanak a nő nagy igényeitől, illetve a szisztematikus megcsalástól. Ráadásul egyetlen pasi sem kifejezetten rajong a felszarvazott partner szerepért, még akkor sem, ha poligám beállítottságú és nem zavarja, ha a párja is az: ezt azért nem kell mindenkinek tudnia. A férfiakat az is piszkálhatja, ha a partnerük jobban kívánja a szexet, mint ők, és  örökké kezdeményez. Nem sokra tartják a könnyen megszerezhető nőt, akármilyen szép és kívánatos is: egyrészt nincs sportértéke egy menekülésre még csak nem is gondoló zsákmánynak, másrészt ők sem igazán díjazzák, ha a sokadikak a sorban.. (Ha fizetnek érte, érdekes módon sokkal könnyebben elviselik.)

Persze olykor hiába minden megfontolás, egy férfi beleszerethet olyan nőbe, akiről tudja, vagy legalább sejti, hogy nem lesz hűséges. Esetleg a nő nem is ígéri, hogy megpróbálja visszafogni magát, vagy megígéri, de esze ágában sincs vagy képtelen betartani a fogadalmát. Ha a pasi nagyon nem bírja a feszültséget, jobb esetben szakít, rosszabb esetben erőszakossá válik, féltékenységében akár meg is ölheti a feleségét/barátnőjét. Persze nem kell, hogy valaki tényleg szexmániás legyen ahhoz, hogy megtámadja a partnere, de ezzel a beállítottsággal bizonyos körökben valóban nagy kockázatot vállal egy-egy nő. És most ne térjünk ki arra, amikor nem is a partner, hanem egy begőzölt férfirokon, apa, fiútestvér nem bírja elviselni a „szégyent”. Abszolút kultúrafüggő, mit gondolnak szégyennek és mit hisznek méltó megtorlásnak a férfiak.

A másik véglet az olyan férj, partner, aki elfogadja a társa szokásostól eltérő természetét vagy szabadosságát, nevezzük akárhogyan… És csendesen asszisztál, vagy éppenséggel maga is igyekszik részt venni a partnere mások felé irányuló élvezetében, lásd swinger, párcsere, vagy a nő másokkal való élvezetének passzív és támogató szemlélése.

Az, hogy a nők milyen érzelmeket táplálnak a szexmániás lányok iránt, elég nyilvánvaló. Általában ki nem állhatják őket, mert örök veszélyt jelentenek a pasijaikra, nem fogják vissza magukat, nem szent számukra a barátság, a házasság, a párkapcsolat, a munkahelyükön is profitálnak "túltengő" libidójukból. Sőt mitöbb, képesek rászállni a férfiakra, és azok nagyon nehezen mondanak nemet, ha a felkínálkozó nőszemély csinos.

Olykor nincs is szó igazi szexmániáról, elég, ha valaki kicsit engedékenyebb, közvetlenebb, könnyebben kapható, vagy ezt a látszatot kelti, a nők nagyon gyorsan kiközösítik. Főleg kisebb és konzervatív közösségekben csúszhat el egy ilyen lány élete olyan mértékben, hogy már valóban nem marad más hátra, mint a prostitúció.

Persze nagy a különbség a kifejezetten szép, csinos, vagy átlagos, illetve előnytelen külsejű szexmániás nők között. A nagyon szépek és gusztusosak sokkal több irigységet váltanak ki, esélyük van a végzet asszonya szerepre is akár, a kevésbé vonzóak azonban megalázottá is válhatnak, főleg, ha elég nyilvánvalóan kuncsorognak figyelemért, esetleg belemennek olyan helyzetekbe, amelyekben kifejezetten ki akarják használni őket. És ez nem ritka. Valójában elképesztő, hogy mennyire más megítélés alá esik egy fiatal és csinos, mint egy akár nem túl csinos, akár már korosodó nő, pedig érezhet ugyanolyan erős vágyat mindkettő. De az általános felfogás szerint vonzó embereknek (nem csak nőknek) mindig több esélyük van arra, hogy elfogadják őket.

Ahogy az elején volt már szó róla, természetesen igaz az is, hogy nem minden könnyen kapható lány szexmániás, nem minden nő élvezi a szexet, aki sok férfival fekszik le vagy sok férfit elégít ki. Nagyon nehéz kívülről megállapítani, hogy egy-egy lány magatartása mögött mi rejlik: valóban szinte válogatás nélkül minden pasival élvezi? Vagy csak bizonyos fajta pasikkal? Esetleg tényleg zaklatták gyerekként? Vagy szenvedélybeteg? Szüksége van az újabb és újabb megerősítésre? Nem hiszi, hogy őt lehet szeretni? Csak a pénzért, esetleg társadalmi előnyökért csinálja? Esetleg valamilyen ideológiát szolgál? Vajon szexről van szó, vagy valami egészen másról?

Ti ismertek szexmániás nőket? Vagy van ilyen köztetek? Szerintetek ki számít szexmániásnak? Betegségről van szó, amelyet kezelni kell? Vagy egyszerűen át kellene adnunk magunkat normális késztetéseinknek?