Nem ritka, hogy felmerül a kérdés, vajon miért van annyi férfi, aki azt hiszi, hogy az intim testrészeit ábrázoló fotók felizgatják azokat a nőket, akiknek ők ezeket prezentálják, és ha a nők már ezerszer leírták, hogy a reakciójuk épp ellentétes, a férfiak miért ragaszkodnak még mindig ahhoz, hogy ilyeneket küldözgessenek. És mit keres ez a téma ezen a blogon?


A kérdés legutóbb úgy merült fel, hogy megakadt a szemem egy cikken, amelyben a szerzőnő nem kevesebbet állít, minthogy NEM LÉTEZIK olyan nő, akit bármely férfi farokfotója izgatna, még azé sem, aki intim kapcsolatban áll vele, és ha esetleg ő maga azt állítaná, hogy izgatja, akkor hazudik. Töredelmesen bevallom, ez volt az a pont, amikor tovább görgettem, mert nem vagyok hajlandó ilyen baromságot elolvasni. Ráadásul, ha névvel hozzászólok, hogy de, engem olykor igenis izgat és kisanyám, ne akarjál már a nevemben beszélni, akkor vajon hány farokfotót kapok ismeretlenektől?

Menjünk sorjában.

 

1. Miért gondolják a férfiak, hogy a dickpick izgató, ha már annyiszor hallották, hogy nem az?

 

Kevésbé civilizált egyedek szerintem nem is ezt gondolják, csak provokálni akarnak, túlteng bennük az exhibicionizmus vagy annyira szerelmesek a saját farkukba, hogy nem bírják megállni és össze-vissza küldözgetik a képmását. De alapvetően az a baj, hogy nem fogják fel: a női szexualitás másképp működik, mint az övék. A legtöbben szerintem nem is kíváncsiak arra, miként működik. A nagyobb baj az, hogy sok nő sem kíváncsi rá.

Mert hogy reagál a ciszheteró férfi? Lát egy csinos pucér nőt vagy annak valamely érdekes testrészét (talán még olyan nagyon csinosnak se kell lennie), és megkívánja. Nem kell hozzá körítés, előtörténet, információ a nőről, semmi se kell, csak maga a vizuális inger. Ha tehát az illető magából indul ki, akkor úgy véli, hogy a nő is pontosan így reagál az ő becses testrészére.

De főleg az olyan nő, aki fent van egy társkeresőn, amelyen szeretőt vagy szexpartnert lehet találni. Mivel sok férfi agyában az szerepel, hogy aki ilyen céllal keres, az hiperszexuális (ismertebb nevén ribanc), vagy ha nem is az, nem kell vele finomkodni, hiszen dugni akar, megörül, hogy végre nem kell udvarolnia, megjátszania magát és bepróbálkozik egy ilyennel. 

Vagyis lehet, hogy az ismerőseiknek nem küldenek ilyen képet és a feleségüknek se mutatnák meg, hogy csináltak hasonlót, de egy nő, aki szeretőre vágyik, ne legyen finnyás. Ők nem rejtegetik a portékát, tessék, el lehet dönteni, kell-e.

 

2. Miért mondják a nők, hogy a dickpick (soha) nem izgató?

 

A random, kéretlenül kapott farokkép valóban nem izgató a legtöbb nő számára. Még itt sem mondanám, hogy nem létezik olyan nő, aki ne találna benne örömet, de biztos, hogy kevés van. Ettől még kommunikálhatja, hogy tetszik neki, ha fizetős szolgáltatást kínál, ami szerető- és szexpartnerkeresőkön természetesen előfordul.

De tény, hogy a nők egy részét tényleg nem izgatja a farok, például, mert nem igazán szeretik a szexet vagy mert azt ugyan szeretik, de a látvány nem indítja be őket különösebben. Ennek némileg ellentmond, milyen sikongatás van egy Chippendale show-n (bár azt hiszem, teljes, pőre valóságukban a táncosok nem mutatják meg magukat) és hány nő néz nem csak heteró, hanem melegpornót is. Igaz, ezekben az esetekben nagyon szép testű férfiak látszanak, akik mozgásban vannak és nem csupán a farkukat lehet szemügyre venni. Tehát ott az esztétikum, az akció, a kontextus és ez mind számít.

A legtöbb társkereső pasi azonban nem rendelkezik tökéletes testtel (ami egyáltalán nem baj, csak mondom) és a farka sem feltétlen annyira gyönyörű, de ha még az is, amíg nem izgatott fel más módokon, addig mit kezdjünk a szerszáma látványával?

Visszatérve azonban a cikkíróra: ő ugyebár azt állítja, hogy nem létezik olyan kontextus, amelyben a dickpick egy nő számára élvezetes látványt nyújtana, még akkor sem, ha szerelmes a fotó tulajdonosába. Miért mondom, hogy ez baromság?

Egyrészt azért, mert tudom, hogy létezik effajta nő és kontextus, nem csak magamról állítom ezt, másokról is tudom, akikkel őszintén tudtam szexről beszélgetni (erre jó, ha szvinger tapasztalatai vannak az ember lányának), másrészt, mert nem lehet olyan állítást tenni, hogy nincs ilyen vagy olyan ember, hiszen egyetlen ellenpélda is cáfolja az alaptételt.

Bizonyos nők azonban valamiért azt gondolják, hogy az ő szexhez való hozzáállásuk az etalon és bátran tehetnek az egész női nemre vonatkozó állításokat, ezzel pedig pontosan olyan arrogánsak, mint a férfiak, mikor el akarják magyarázni nőknek, hogy ők mit is gondoljanak valamiről. Nem csak mansplaining létezik, hanem womansplaining is.

 

3. De mikor és kinek izgató egy-egy dickpick?

 

Azt ugye leszögezhetjük, hogy ismeretlen pasi kéretlen intim fotói nem szoktak sikert aratni, sőt, inkább undort keltenek a célszemélyekben. Mégis van olyan helyzet, amelyben a farokfotó izgalmas tud lenni.

Ez a helyzet pedig elsősorban akkor áll elő, ha az ember lánya online ismerkedik, bevallottan szexuális céllal (ami nem azt jelenti, hogy csak szexet akar, de azt biztosan szeretne) és elég tapasztalt, nyitott, felszabadult ahhoz, hogy felvállalja a vágyait. Akkor sem első nekifutásra fogja a férfi intim tájéka érdekelni, hanem, miután az illető már más módokon beindította a fantáziáját.

Ha offline ismerkedés zajlik, ott ennek nem nagyon van helye. De online egészen másképp működnek a dolgok. Nem érzékelhetjük egymás illatát, hangját, kisugárzását, és amit a legegyszerűbb prezentálni anélkül, hogy sokat kockáztatnánk, azok az intim részletek. Saját magunkat fotózni izgató. Ha még sosem próbáltad, kísérletezz vele egy kicsit… Saját magunkat fotózni valakinek, aki majd értékelni fogja, még izgatóbb.

De mindenképp érdemes megvárni, hogy a nő kérje az intim fotót. Nem ám rátukmálni, főleg nem váratlanul. Ha a pasi szavakkal már felizgatta a nőt, akkor a nő maga fogja kérni a látványt. Nem minden nő, nyilván, még szeretőkeresőn is sokan lehetnek, akik nem vevők erre, bár azok a levélbeli szexjelenetekre se vevők szerintem. De ha egy szexpartnerkereső, párcserés, szvingeres oldalon nyomulunk, akkor ott aztán biztos, hogy olyan nőket találunk, akik kifejezetten kíváncsiak.

És ha megvan az alaphangulat, akkor az a kép, főleg, ha tényleg esztétikus, amit ábrázol, bizony, izgató. Itt nem szeretnék elemzésbe bocsátkozni, hogy vajon mitől esztétikus egy hímtag… De kaptam már nagyon szép fotókat. Vagyis az ún. lesajnálóan dickpick-nek nevezett dolgot nem szabadna se kinevetni, se visszataszítónak beállítani. Van az a helyet, az az időpont, az a fogadóközönség, amely igenis értékeli.

Leginkább abban a fázisban lehet izgalmas, amikor még nem találkoztunk a másikkal, de már nagyon vágyunk rá, vagy már találkoztunk és élveztük a pettinget, szexet, ami történt, de nem egykönnyen tudjuk az új randit megszervezni. Minden olyan szeretői kapcsolatnál, ahol a szex erős kapocs két ember között és nagy a kísérletező kedv, a szexképek pozitív szerepet játszhatnak.

Viszont, mint általában, a kevesebb több. Ne árasszuk el a nőt újabb és újabb műalkotásokkal! Egyszer leveleztem valakivel, aki annyira odavolt a saját farkáért, hogy tízesével küldözgette. Monotonná és kínossá vált a dolog. Sokkal jobban emlékszem olyan esetekre, amikor csak egy-két képet kaptam. És saját kérésre. Ide tartoznak még a rövidke videók, amelyek szintén izgatóak tudnak lenni megfelelő pillanatban.

Úgyhogy ne dőljünk be a prüdériának: nem minden nő érzéketlen erre a műfajra, csak el kell találni a pillanatot és ízlésesen kell tálalni. Az egyik legszellemesebb az volt, mikor a pasi először egy koktélos pohárral takarta el a lényeget, és csak kérésre mutatta meg, mi van alatta. Szóval, a játékosság, a fantázia, a fokozatosság mindig nyerő.