Ha valaki úgy kezdi a mondandóját, hogy "kétféle ember van", akkor biztosak lehetünk benne, hogy egy jól hangzó baromságot fog mondani. Nyilvánvaló, hogy nagyon sokféle ember van, és ez nem csak a nőkre, hanem a férfiakra is igaz. De milyen típusokkal találkozhatunk egy szeretőkeresőn? Ebben a posztban saját tapasztalataim és ismerősök elbeszélése alapján sorolok fel néhány jellemző karaktert, persze a teljesség igénye nélkül.



Nem kell aggódni, nőtípusok is jönnek majd!

A típusok sorrendisége tulajdonképpen lényegtelen, így jutottak eszembe... Persze vannak köztük olyanok is, akik egy bizonyos élethelyzetben viselkedtek úgy, ahogy... És lehet, hogy azóta már rájuk se ismernénk.


1. Csak csetelgetek, de se levelezni, se találkozni nem akarok. (Persze ezt sosem vallanám be, még magamnak sem.)

2. Hosszan levelezgetek, de mindent megteszek annak érdekében, hogy valódi találkozásra ne kerüljön sor. (Lehet, fel se tűnik, hogy ezt teszem.)

3. Csak szexképekre, esetleg szexcsetre vagyok kihegyezve, ennek érdekében akár hónapokig is hülyítem a nőket, de találkozni nem akarok. (Nem biztos, hogy ezt meg is fogalmazom magamnak.)

4. Ha a nő nem hajlandó azonnal találkozni, akkor nem érdekel tovább. Szinte sose jön össze, viszont mindenkinek elmesélem az esetet, mikor egyszer összejött.

5. Impotens vagyok és azt szeretném, ha egy nő meggyógyítana, de mindegyik elmenekül előlem.

6. Nem ismernek el otthon, ezért külső megerősítésre vágyom, de amint valakit bezsongítok, gyorsan lelépek és keresek egy újabb áldozatot.

7. Nincs pénzem, de nagy a dumám: kizárólag olyan nők érdekelnek, akikhez fel lehet járni és akik főznek rám.

8. Nem gyógyultam ki az előző szeretőmből és félrészegen róla áradozom a partnerkeresőn az összes többi nőnek, aki szóba áll velem.

9. Nyitott kapcsolatban élek, de ezt a barátnőm/feleségem jobban kihasználja, mint én, a szeretőkeresőn pedig csak a nejemről beszélek. Igazából senkit nem akarok megdönteni rajta kívül.

10. Trófeagyűjtő vagyok, célom, hogy minél több nőt dugjak meg minél kevesebb idő alatt. Rettegek az érzelmektől. Általában szó nélkül tűnök el, vagy valami nagyon hülye kifogással.

11. Gyűjtöm az érdekes eseteket, kihívásnak tekintem egy-egy nő meghódítását és szexuális felszabadítását. Mindig több barátnőm van, és nem találkozom senkivel kétszer egy hónapban, mert így remélhetőleg elkerülhetem a mélyebb érzelmeket.

12. Minden nőt imádok és szeretek egy nap többel is lefeküdni, mert az a legkirályabb érzés.

13. A partneremmel együtt harmadiknak keresünk nőt. Jó, ha valaki nagyon megtetszik, kettesben is találkozhatunk.

14. Megcsalt a nejem és ettől teljesen összeomlottam: most egy szeretőkeresőn próbálom megérteni, miért tette. Lehet, hogy jó lenne a bosszúszex, de igazából nincs hozzá kedvem.

15. Nincs vagy nagyon kevés a szex a házasságomban, úgy élünk egymás mellett, mint a testvérek, ezért hosszú távra keresek szeretőt. Az érzelmeket se zárom ki.

16. Alapvetően jó a házasságom, még szex is van, de nem vagyok monogám típus, szeretem a kalandozást. Hosszabb távú szeretőzést is vállalok.

17. Minden tekintetben katasztrofális a házasságom, de a gyerekek miatt nem merek válni, így olyan szeretőt keresek, aki érzelmileg is támogat.

18. Nagyon szeretnék félrelépni, de nem merek, annyira félek a lebukástól és a nejem bosszújától, ezért legfeljebb egy-egy csókot kockáztatok meg.

19. Egyszer már megzsarolt egy nő a szeretőkeresőn, ezért mindenkivel bizalmatlan vagyok, nem küldök képet, nem árulom el a nevem és nem is találkozom senkivel.

20. Ha valaki megtetszik, annak annyit írok, hogy egész nap ne tudjon semmi mással foglalkozni, csak a leveleimmel. Ennek eleinte örülnek, aztán már nem annyira.

21. Azzal kezdem a levelezést, hogy részletesen leírom, hogyan nyalnám ki a nőt. Pedig még nem is láttam. Esetleg kéretlenül fotót küldök a farkamról...

22. Masszőr vagyok és ügyfeleket keresek.

23. Jóval fiatalabb hölgyeket próbálok felszedni, és még némi anyagi támogatást is kilátásba helyezek.

24. Az emberi viselkedést tanulmányozom és csupán azért levelezem többekkel, mert ez érdekes tapasztalat, egyébként senkivel nem akarok lefeküdni.

25. Nincs semmi mondanivalóm, ezért csak annyi írok, hogy ismi?

26. Úgy akarok nőket felszedni, hogy közben szidom a női nemet.

27. Szép és fiatal barátnőm/feleségem mellett szeretném megtapasztalni, milyen más nőkkel, akár idősebbekkel is. Vagy: mindenféle testalkatú nővel ki akarom próbálni.

28. Azt hiszem, a sikeres férfi ismérve, hogy szeretőt tart. Mivel én sikeresnek akarom magam látni, nekem is kell egy ilyen tartozék.

29. Van, hogy nagyon ráérek és akkor elkezdek levelezni. Ha sok a munka, akkor eltűnök. Olykor összejön egy-egy szex is, de nem akarok rendszeres kapcsolatot.

30. Távkapcsolatban élek és hiányzik a szex, ezért keresek barátnőt. Vagy alkalmi partnert.

31. Ki akarok próbálni a szexben valami olyat, amire a barátnőm/feleségem nem hajlandó. Erre keresek másik nőt. (Mondjuk el szeretnék menni szvinger klubba vagy az anális szex érdekel.)

32. A barátnőm/feleségem aszexuális, de szerelmes vagyok belé. Szexpartnerre van szükségem.

33. Válni szeretnék, de nem akarok magányosan élni: olyan szeretőt keresek, akihez oda tudok költözni, ha elhagyom a feleségem. (Szinglik előnyben!)

34. Elvált férfi vagyok, és szeretőt keresek, mert hagyományos kapcsolatra nem vágyom: nekem épp elég annyi, amennyit egy férjes asszony tud nyújtani.

35. Ún. házas független vagyok: a házasságomnak már vége (legalább is az én szememben), de a gyerekek miatt vagy anyagi okokból együtt élek a nejemmel és nem is akarok tiszta vizet önteni a pohárba: ezért keresek titkos szeretőt.


A listát persze még lehet folytatni! Várom a további típusokat.